Studio C Architecten bestaat sinds 2008. Wij richten ons op het oplossen van ruimtelijke, functionele en esthetische vragen van diverse opdrachtgevers, zoals ontwikkelaars, huurders, eigenaren van zakelijk vastgoed, overheid en particulieren.

Wat Studio C Architecten onderscheidt is dat wij op een frisse en professionele manier bestaande gebouwen transformeren en gereed maken voor een nieuwe toekomst. Wij kunnen deze gebouwen goed lezen, denken mee met de opdrachtgever en worden onderdeel van het team. Daarnaast zijn we creatief in het ontwerpen van nieuwbouw binnen een bebouwde omgeving.

Wij werken altijd passend en verrassend; onze ontwerpen passen binnen de omgeving en de wensen van de opdrachtgever. Het is ons doel om oud en nieuw smaakvol te combineren, met een mooie ruimtelijkheid en lichtval. Graag verrassen wij onze klanten door het onmogelijke mogelijk te maken.

Wij zien als ons werkterrein: architectuur, ontwerp, interieurontwerp, restauratie van monumenten, verduurzamen, herontwikkeling, transformatie, begeleiding bouwproces, ruimtelijke oplossingen. Naast werk in opdracht initieert Studio C Architecten ook zelf projecten op basis van kansrijke gebouwen.

Openbaar

Winkels

Woningen

Kantoren

Alle categorie├źn